Visie

Cross-Fire

Het idee is eigenlijk om kinderen over de hele wereld te helpen op weg naar een betere toekomst.

Hoe we dat willen doen? Kinderlijk eenvoudig!

Nederland heeft een vrij hoog aanzien wat betreft het algemene niveau van opleiding.

Wat bij ons een eenvoudige opleiding heet is in ontwikkelingslanden al vaak meer dan normaal en heel specialistisch. Als we daar dan op de bijbelschool het evangelie aan toe voegen, kunnen onze studenten naar een land van eigen keuze om de kinderen daar op te leiden en helpen voeden met de bijbelse waarden en normen.

Kom binnen

Nu is het niet ondenkbaar, aangezien u nog steeds aan het lezen bent, dat u woorden te binnen schieten als “Krasse taal, maar dat moet ik eerst nog maar eens zien!”

Wees van harte welkom! Kom rustig kijken, wij durven de openheid aan op basis van de bijbel. Als u wilt aantonen dat wij onze inzichten moeten aanpassen, dan is God’s woord de juiste weg om dit te volbrengen. Niet om in discussie treden over het Woord, maar juist Zijn woorden laten spreken over Zijn bedoelingen.

De kinderen

Ja, da’s mooi allemaal, maar waar blijft dan die hulp aan alle kinderen op de wereld? De God van de Bijbel is de enige God die op basis van onvoorwaardelijke liefde zichzelf kwetsbaar durft op te stellen, overtuigd van het feit dat uiteindelijk onvoorwaardelijke liefde overwint.

En is dat is nu juist wat kinderen nodig hebben: onvoorwaardlijke liefde.

Wanneer wij mensen opleiden, dan zijn we samen in staat om alle kinderen in de wereld te bereiken. Dan zullen de kinderen, de meest onschuldige mensen op aarde, de gehele wereld in vuur en vlam zetten als een spervuur – een Cross-Fire – want, ook zij gaan hun kinderen opvoeden in het licht van de bijbel.